Adana'da silah kaçakçılarına operasyon

Gözaltına alınan 18 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla 12'si ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Adana'da silah kaçakçılarına yapılan operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla 12'si ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silahları piyasaya sürüp ticaretini yapan kişilere yönelik operasyon için düğmeye bastı. Özel harekat polislerinin de desteği ile şafak vakti eş zaman baskın yapıldı.


Yapılan baskınlarda 4 ruhsatsız tabanca ve 4 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken 18 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerin 4'ü tutuklanırken 2'si adli kontrol şartıyla 12'si ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

YAŞAM Haberleri

Mustafa Boran: "Ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"
Adana'da 21 adrese uyuşturucu operasyonu: 14 kişi gözaltına alındı
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması
Adana'da bayram sofralarının vazgeçilmezi içli köfte mesaisi başladı