Adana Şoförler Odası başkan adayı Umut Baykan’dan Martı TAG çıkışı

Baykan, korsan taşımacılıkla mücadele edeceklerini söyleyerek Martı TAG reklam panosunu eleştirdi; sosyal medyada ise tepkiler Martı’dan yana yükseldi.

Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı Umut Baykan, kentte taksicilerle bir araya gelerek korsan taşımacılığa karşı mücadele sözü verdi. Açıklamasını bir Martı TAG reklam panosu önünde yapan Baykan, söz konusu afişlerin kaldırılması için belediye yetkilileriyle görüştüklerini belirterek, “Taksicilerimizin hakkını korumak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Baykan’ın bu çıkışı sosyal medyada geniş yankı buldu. Pek çok kullanıcı, Martı TAG uygulamasının taksilere kıyasla daha uygun fiyatlı, erişilebilir ve pratik olduğunu savunarak adayın açıklamalarına tepki gösterdi. Yorumlarda, TAG’ın şehir içi ulaşımda bir alternatif oluşturduğunu ve kaldırılmasının vatandaşın lehine olmayacağını dile getiren görüşler ön plana çıktı.

Tartışma, kentte taksiciler ile alternatif ulaşım uygulamaları arasındaki gerilimin yeniden gündeme taşınmasına neden oldu.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da 2. Çeşitlilik Festivali başlıyor
Seyhan Belediyesi halk oyunları ekibi bölge şampiyonu oldu
TBMM destekli anayasa çalıştayları Çukurova Üniversitesi’nde başladı
Adana’da itfaiye eri alımında parkur sınavı heyecanı
Adana’da tarım destekleri ASKON’da ele alındı