Adana'da sokak düğününde bacağından vuruldu

Adana'da bir kişinin düğünde sandalyede otururken ayağından tabancayla vurulması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 5 Kasım günü saat 14.00 sıralarında Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. Bir akrabasının sokaktaki düğününe katılan Fırat Yalçınkaya, sandalyede oturduğu sırada arkasından bir kişi yaklaştı. Şahıs, belinden çıkardığı tabancayla Yalçınkaya'yı bacağından vurup, kaçtı. Bu sırada sokakta çocukların olması ve Yalçınkaya'nın yanındakilerin tepki vermemesi dikkat çekti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Yalçınkaya, ambulansla hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YAŞAM Haberleri

Adana’da Ortak Ses: “Oya Tekin Serbest Bırakılsın”
Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor
Adana’da bir yanda kar, bir yanda bahar
Şehit polisin adı memleketi Feke’de okula verildi
Akdam'da 1000 fidan toprakla buluştu