Adana’da tarımın geleceği için ortak toplantı

Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Mehmet Sarsal ve ilçe ziraat odası başkanları, İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt’ı ziyaret ederek tarım sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini görüştü.

Adana’da tarım sektörünün mevcut durumu, üreticilerin yaşadığı sorunlar ve geleceğe yönelik yapılabilecek çalışmalar düzenlenen ziyaret kapsamında ele alındı.

Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ile ilçe ziraat odası başkanları, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt’ı makamında ziyaret etti.

Üreticilerin talepleri görüşüldü

Gerçekleşen görüşmede çiftçilerin üretim süreçlerinde karşılaştığı sorunlar, artan maliyetler, tarımsal destekler ve verimlilik çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziraat odası başkanları, sahadan gelen talepleri paylaşırken, tarımsal kalkınma için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Ortak çalışma vurgusu

Toplantıda sürdürülebilir üretim, modern tarım uygulamaları ve üreticilerin desteklenmesine yönelik projeler de gündeme geldi.

Ziyaret sonunda Adana tarımına sağladığı katkılar dolayısıyla İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt’a plaket takdim edildi.

GÜNDEM Haberleri

Öğrenci affı Meclis'e geliyor
Ali Bedrettin Karataş: "Karataş'ımıza hep birlikte sahip çıkalım"
Feridun Düzağaç’tan Adana Demirspor’un forma kampanyasına destek
Düğün konvoyunda havalı korna çalan 8 kamyon sürücüsüne ceza yağdı
Rüzgarlı Tepe’de üç kişiyi katleden zanlı tutuklandı