Adana’da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgınının yayılma hızını azaltmak için aldığı önlemler kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yurttaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araç ve duraklarında dezenfekte çalışmasını yoğunlaştırdı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte eden ekipler, öncelikle metro, belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri, dolmuşlar ve taksiler ile durakları salgına karşı 7/24 dezenfekte ediyor.

Vaka sayılarının bütün yurtta artış göstermesi üzerine tedbirlerini sıklaştıran ekipler, halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ile toplu taşıma durak ve araçlarında gerçekleştirdikleri dezenfekte çalışmalarına vatandaşların da, maske, mesafe ve hijyen kuralına uyarak katkı vermesini istediler.

YAŞAM Haberleri

Kazada yaralanan çocuk sürücü 9 günlük yaşam savaşını kaybetti
Adana'da yanan ev çöktü, Alzheimer hastası yaşlı kadın aranıyor
Başkan Özen:" Ulaşımda sorun yaşanmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"
Park halindeki otomobilin dikiz aynasını tekme atıp kırdı
Adana'da torbacı olduğu öne sürülen şahıs canlı yayında intihar etti