Adana’da torbacı operasyonu: Yakalanan 2 kişi tutuklandı

Adana'da uyuşturucu satışı yapılan bir eve düzenlenen operasyonda yakalanan 2 kişi tutuklanırken, ikamet içerisinde ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit eden ekipler baskın yaptı.

Baskında Abdülaziz O., Serhan G., Mehmet B., Mustafa E. ile Melisa A. gözaltına alındı. Evde yapılan armada, 339,81 gram metamfetamin, 11 uyuşturucu hap, uyuşturucu madde çoğaltımında kullanıldığı değerlendirilen 815 gram kimyasal madde, 2 hassas terazi ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdülaziz O. ile Serhan G. tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.

YAŞAM Haberleri

Yangında evi küle dönen yaşlı kadının cenazesine ulaşıldı
Yumurtalık’ta Büyük Değişim! Başkan Altıok Sahada Tek Tek İnceledi
Sahte e-İmza çetesinin üyeleri örgütün faaliyetlerini itiraf etti
Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu
Müzeyyen Şevkin "Enkaz altında kalan her beden, bir ihmal zincirinin son halkasıdır"