Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Adana’da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 9 kilo 250 gram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adana Valiliği, kentte uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin açıklama yaptı.

Operasyonda 9 kilo 250 gram skunk ele geçirilirken, olayla bağlantılı olduğu belirtilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

2 şüpheli tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

“Mücadelemiz kesintisiz devam edecek”

Adana Valiliği’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtilerek, “Adana’mızın huzur ve güvenliğini tehdit eden uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik mücadelemiz; gençlerimizi ve geleceğimizi koruma kararlılığıyla kesintisiz devam edecektir” denildi.

Açıklamada ayrıca Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür edildi.

GÜNDEM Haberleri

Selamlık Sofra Mirası Evi kapılarını açtı
Adana'da yerleşim kuzeye kayıyor: "Kira ve ev fiyatlarında düşüş bekleniyor"
Şahin Bilgiç yeniden Adana Ticaret Borsası Başkanı seçildi
Adana’da erkenci mandalina hasadı başladı: 1,3 milyon ton rekolte bekleniyor
ADASO'da seçim süreci tamamlandı: Kıvanç ve Uçurum güven tazeledi