Adana'daki kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Pozantı ilçesinde tırın çarptığı otomobildeki yaralılardan 1'i hayatını kaybetti

 Adana'nın Pozantı ilçesinde tırın otomobile çarpması sonucu yaralanan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, M.Ç. yönetimindeki 20 BHY 45 plakalı tır, Pozantı-Niğde karayolu üzeri Şekerpınarı mevkisinde bulunan bir dinlenme tesisinden karayoluna çıktığı sırada Niğde'den Adana yönüne giden ve İsmail Demiroğlu'nun (58) kullandığı 06 BZ 6077 otomobile çarptı.

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışıp yaralanan Züleyha (85), İbrahim Demiroğlu (58) ve İbrahim Demiroğlu (77) ile Züleyha Tanrıver ve ismi öğrenilemeyen 1 kişiyi çıkardı.

Yaralılar Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi ve Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Züleyha Demiroğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

YAŞAM Haberleri

Adana’da sel felaketi üzerinden siyaset yapanlara cevabımızdır
AK Partili Çelik'ten belediyelere altyapı tepkisi:" Bunlar 1 günde olan işler değil"
Kuraklıkla kuruyan Deliçay yeniden akmaya başladı, çiftçinin yüzü güldü
Boşanma aşamasındaki eşinin evine zarar veren şahıs tutuklandı
Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı