Adanalı çocuklara, Gaziantep gezdirildi

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Seyhan Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklara yönelik Gaziantep gezisi düzenledi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında İl Müdürlüğüne bağlı Seyhan Çocuk Evleri Sitesi’nde bakım hizmeti alan çocuklara yönelik Gaziantep iline gezi düzenledi.

Etkinlikte çocukların, kentin manevi mekânlarını, tarihi ve doğal alanlarını gezerek Gaziantep’in kültürel değerlerini tanımaları amaçlandı. Gezi boyunca yöresel lezzetleri tadan, müzeleri ve tarihi yapıları ziyaret eden çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de unutulmaz anılar biriktirdi.

İl Müdürlüğü yetkilileri, düzenlenen etkinliğin çocukların sosyalleşmesine, kültürel farkındalık kazanmalarına ve yeni deneyimler edinmelerine katkı sağladığını belirtti.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’da yaşlıları dolandıran şüphelilere operasyon: 1 kişi tutuklandı
Adana Otogar Alt Geçidi ve kavşağı tamamlandı
Adanalı sanatçı Atilla Taş kızının ölümünün ardından ilk kez konuştu
Valilik uyardı: Adana’da kuvvetli sağanak bekleniyor
Kozan’da fırtına ve dolu hurma bahçelerine zarar verdi