Adanalı futbolseverleri ve hayvanseverleri sevindiren gelişme

Adana Sarıçam'da bulunan hayvan barınağından yeni barınağa taşınma işlemleri başladı

Dün (1 Mayıs 2020) kucuksaat.com'un "Stadyumu bekleyen öteki tehlike" başlığıyla okuyucularına sunduğu haberde Sarıçam'da önümüzdeki sezona yetiştirilmeye çalışan Adana'nın yeni stadyumunun yanında yer alan hayvan barınağının futbolseverlere yansıtacağı olumsuzlukları gündeme getirmişti.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Haber sonrasında Adana Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgilere göre, hayvan barınağı taşıma işlemlerinin geçtiğimiz hafta başladığı, taşınma işlemlerinin 1 ay içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

HAZİRAN SONRASI HİZMETE AÇILACAK

Sokak hayvanlarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm arazi üzerine kurulu, tamamlandığında Türkiye’nin en modern hayvan barınaklarından biri olacak tesis için çalışmalarına hız verdi. İçerisinde kedi ve köpek evi, ameliyathane, klinik, aşılama, kısırlaştırma, at ve eşekler için haralar, mutfak, soğuk hava deposu, kafeterya, sahiplendirme ve doğal yaşam alanının bulunduğu hayvan barınağının hizmete girmesi ile birlikte sokak hayvanları daha sağlıklı, daha hijyenik ve modern bir ortamda yaşamını sürdürecek.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da sahipsiz hayvanların yüzde 64’ü barınak ve yaşam alanlarına alındı
Adana’da sulama kanalına giren 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Kozan'da araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Adana’da anız yakanlara dekar başına 698 lira ceza
Mustafa Nuri Çomu üst üste ikinci kez Türkiye’nin en güçlü 4’üncü genç CEO’su oldu