Adanalı sanatçıdan Bodrum göndermesi

Şener Şen: Burası kesat Bodrum’a gidin

Geçtiğimiz yıl koronavirüsü yenen Şener Şen yaz aylarını geçirmek için Datça’daki evine gitti. Bisikletiyle önceki gün çarşıya inen usta aktör fotoğraflarını çeken muhabirlere “Sizin burada ne işiniz var? Burası en kesat yer, Bodrum’a gidin” diye takıldı.

Geçen yıl kış aylarında koronavirüse yakalanan ve tedavisi sonrası sağlığına kavuşan Şener Şen, Datça’daki yazlığına gitti.

Usta aktör önceki gün bisikletiyle çarşıya inip mutfak alışverişi yaptı. Karşısında muhabirleri görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Şen, “Sizin burada ne işiniz var? Bende sizlik malzeme yok. Burası en kesat yer, Bodrum’a gidin” diye espri yaptı.

79 yaşındaki Şen sağlık durumunu soran muhabirlere bu kez “Görünüm şu an itibarıyla fena değil. Ama 5 dakika sonra TIR’ın altında kalabilirim” diye takıldı.

Şener Şen’in bisikleti bozulunca imdadına esnaf yetişti. Bisikletindeki problemin giderilmesinin ardından usta aktör çarşıdan ayrıldı.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Aytuna Cora’nın “Ben Hâlâ O Evin İçindeyim” sergisi Adana’da yoğun ilgi görüyor
Kazım Koyuncu'nun şarkısını sosyal medyasında kullanan öğretmenden 50 bin TL telif istendi
Sarıçam'da Âşıklar Güz Şöleni'nin 5'incisi düzenlendi
ÇYDD Adana’da edebiyat ve tarihi buluşturdu: Sema Soykan ve Emin Çapa ile geçmişten geleceğe bakış
Adana Oda Müziği Festivali sona erdi