Adanalı siyasetçi genel başkan yardımcısı oldu

Adalet Partisi’nin kongre sonrası oluşturulan yeni yönetiminde Mehmet Uygur, Gençlik ve Spor Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Adalet Partisi’nde gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından parti yönetimi yeniden şekillendi. Kongre sonrası Genel Başkan Dr. Vecdet Öz başkanlığında İstanbul’da yapılan ilk GİK toplantısında, partide çeşitli kademelerde görev alan Mehmet Uygur, Gençlik ve Spor Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Uygur, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek,
“Bu görevi şahsıma tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Dr. Vecdet Öz’e şükranlarımı sunuyorum. İnanç ve azimle, partimizin başarısı için gece gündüz demeden çalışacağım” ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

Müzeyyen Şevkin: "Fon krizi değil, yüzyılın vurgunu ve yolsuzluğu!"
Sadullah Kısacık: "Fon krizi iktidarın halk ve hak nezdinde en büyük imtihanıdır"
YENİ Parti Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu: "Özgür basın susturulamaz, halkın haber alma hakkı engellenemez"
Ayhan Barut: "Çiftçiyi limon gibi sıktılar"
CHP'li Dr. Müzeyyen Şevkin, portakal, limon ve mandalinaları meclis kürsüsüne boşalttı