Adanalı sporcu dünya şampiyonu oldu

Çin’in Wuxi kentindeki Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda Nafia Kuş Aydın ikinci kez dünya şampiyonluğuna ulaşarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.

Çin’in Wuxi kentinde düzenlenen Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası, Türkiye için tarihi bir başarıya sahne oldu. Adanalı milli sporcu Nafia Kuş Aydın, turnuvadaki üstün performansıyla kariyerinin ikinci dünya şampiyonluğunu kazanarak Türk spor tarihine bir kez daha adını yazdırdı.

Şampiyonluk haberinin ardından Adana’da büyük bir sevinç yaşandı. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Nafia Kuş Aydın’ı coşkulu bir karşılama töreniyle ağırladı. İl Müdürü ve spor camiası, milli sporcunun başarısından büyük gurur duyduklarını ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Dünya şampiyonu yine bizden! Nafia Kuş Aydın, 2. kez dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Tebrikler Nafia, gururumuzsun!”

Elde ettiği büyük başarıyla genç sporculara ilham veren Nafia Kuş Aydın, çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ve hedefinin yeni madalyalar ile rekorlar olduğunu belirtti.

SPOR Haberleri

Adana 01 FK’da İnegöl maçı öncesi büyük prim: Galibiyete 1 milyon TL!
Adanaspor camiası yasta: Tahsin Filinta hayatını kaybetti
Adana Demirspor maddi kriz nedeniyle Iğdır FK maçına çıkamayabilir
Adanalı eski milli futbolcu Faruk Karadoğan hayatını kaybetti
Adana Demirspor Tribününde Tek Başına Oturan Çocuk Türkiye Gündeminde