Adanalı sporcu Emine Elif Özer sırıkla atlamada yükselişini sürdürüyor

Adana Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sporcusu Emine Elif Özer, sırıkla atlamada 3.75’lik derecesiyle rekor kırarak dikkat çekti.

Spora ailesinin yönlendirmesiyle cimnastik ile başlayan Emine Elif Özer, daha sonra Adana Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Atletizm Branş Sorumlusu ve antrenörü İbrahim Halil Aydın’ın yönlendirmesiyle sırıkla atlama branşına geçti.

Katıldığı ilk yarışmada Türkiye dördüncüsü olduğunu belirten Özer, elde ettiği derecelerin kendisini daha da motive ettiğini söyledi. Son katıldığı şampiyonada 3.75’lik atlayışıyla rekor kırdığını ifade eden genç sporcu, “Bu derece beni çok mutlu etti. Bu sonuca ulaşabilmek için yaklaşık 2 yıldır çok büyük emek verdim” dedi.

Emine Elif Özer’in babası Ayhan Özer, kızının başarısıyla gurur duyduklarını dile getirirken, annesi Burcu Özer ise rekorun aile için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, “En büyük temennimiz kızımızın daha da yüksek başarılara ulaşması” ifadelerini kullandı.

Antrenör İbrahim Halil Aydın da Emine Elif’in disiplinli çalışmasının karşılığını almaya başladığını vurgulayarak, önümüzdeki dönemde daha iyi dereceler ve yeni rekorlar hedeflediklerini kaydetti.

SPOR Haberleri

Adana Adaletgücü’nden çifte transfer
Adana Demirspor’da Osman Kaynak ile yollar ayrıldı
Seyhan Belediyespor’un genç kalecisi Namık Serin’e Milli Takım daveti
Adana Demirspor ile Dalga Su arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
Adanaspor’un genç yıldızı Süper Lig’e transfer oldu