“Adanalılar Avcı ve Sözlü’den hakaret değil belgeli yanıt bekliyor”

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, MHP İl Başkanı Avcı ile eski Belediye Başkanı Sözlü’ye Adanalıların yanıtını beklediği soruları hatırlatıp ekledi:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile MHP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ASKİ’deki israfı ve talanı belgeleriyle açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yanıt vermek yerine hamaset yapıp hakaret etmesine sert tepki gösterdi. Çelebi, “Yapılan açıklamalar ASKİ’deki yağma ve talanın aklama çabasının göstergesi” dedi.  

“AÇIKLAMALAR TOPLUM VİCDANINI DAHA DA YARALADI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada; ASKİ’deki talan ve yağma düzenini belgeleriyle  ortaya koyan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den belgeli, mantıklı ve kamuoyunu aydınlatıcı yanıt vermelerini beklediklerini ancak Avcı ve Sözlü’nün, yaptığı açıklamaların toplum vicdanını daha da yaraladığını vurguladı.

“YAĞMA VE TALAN DÜZENİNİ AKLAMA ÇABASI”

Avcı ve Sözlü’nün açıklamalarının hakaret ve hamaset içerdiğine dikkati çeken Çelebi, “Yapılan açıklamaların içeriği kamuoyunu aydınlatmaktan ziyade ortaya çıkarılan yağma ve talan düzenini aklama çabasına işaret ediyor. Bu çaba dahi Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın açıkladığı belgelerin doğruluğunu teyit eder niteliktedir” diye konuştu.

“ADANALILAR HAKARET DEĞİL YANIT BEKLİYOR”

Hüseyin Sözlü ve Bünyamın Avcı’ya “Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın belgeleriyle ortaya koyduğu yanlış uygulamalarla Adanalının parası çarçur edilmemiş midir? Adanalıların hizmet için verdiği vergiler, ihaleler ve satın almalar yoluyla birilerini zengin etmek için değerinin üzerinde bedeller ödenerek israf edilmemiş midir? Bu kul hakkı değil midir? Adanalılara özür dilemeyi düşünüyor musunuz” sorularını yönelten CHP Adana İl Başkanı Çelebi,  Adanalılar hakaret ve hamaset değil belgeli yanıt beklediğini kaydetti.

SİYASET Haberleri

YENİ Parti Pozantı İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı
Ayhan Barut: "Üretimi koruyun, güvenli geçiş sağlayın"
Tülay Hatimoğulları: “Arap Alevilerin yanındayız; bu zihniyetin karşısında durmaya devam edeceğiz”
MHP Adana İl Başkanlığından İmamoğlu’nda esnaf ve vatandaşlara kongre daveti
Ayyüce Türkeş Taş: “Milletin ilacı da parası da sahipsiz değildir”