Adana'nın 'bitmeyen' inşaatında yıkım başladı

Uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan inşaat için yıkım çalışmaları başladı

Adana'nın Seyhan ilçesi hastaneler kavşağında bulunan arsada uzun yıllardır inşaat olarak yer alan binanın son katından yıkım çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, arsa sahiplerinin 1989 yılında kat karşılığı müteahhite vermesiyle başlayan proje, müteahhitin hayatını kaybetmesi ile durdu. Projenin devam ettirilmemesi ile inşaatta kullanılan malzemelerin zaman aşımına uğraması gibi sebeplerle birlikte inşaat bugüne kadar atıl vaziyette bekletildi.

İNTİHAR GİRİŞİMLERİNİN UĞRAK NOKTASIYDI

Kentin en yoğun kavşaklarından birisi olan hastaneler kavşağında her açıdan çok net görülen inşaat, seçim dönemlerinde de dış cephe reklamlarında reklam verenlerin uzun yıllar tercih nedeni oldu.

Adana'da intihar girişimlerinde bulunanların inşaata çıkması nedeniyle de gündeme gelen inşaat, kamuoyunda uzun yıllar tartışılan konulardan biriydi.

Son katta yıkım çalışmalarına başlaması sonrasında Adanalılar arsanın nasıl bir projede değerlendirileceğini merak ediyor.

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’de örnek gösterilmişti, Canyon Hotel’in giriş yolu kapatıldı
Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Akademisi Kongresi düzenlendi
ADASO’da Özbekistan yatırım ve ticaret olanakları ele alındı
Adana’da dolmuşçular güzergah değişikliğini protesto etti
Adana’da çocukların tehlikeli serinliği: Sulama kanalı plajı aratmadı