Adana’nın üç ilçesine yeni kaymakamlar atandı

Adana’nın Saimbeyli, Pozantı ve Karaisalı ilçelerine atanan kaymakamlar Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Görüşmede kamu hizmetlerinin etkinliği ve vatandaş memnuniyeti ön planda tutuldu.

Adana’nın Saimbeyli, Pozantı ve Karaisalı ilçelerine atanan kaymakamlar, Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, yeni görevlere başlayan yöneticilere başarı dilekleri iletildi.

Saimbeyli Kaymakam Vekili Emre Aydın, Pozantı Kaymakam Vekili Sıtkı Özmen ve Karaisalı Kaymakam Vekili Mert Bayar, Vali Köşger tarafından kabul edildi. Ziyarette kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve kaliteli sunulmasının önemi vurgulandı.

Vali Köşger, ilçelerdeki idari hizmetlerin verimli şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade ederek, yeni görevlerine başlayan kaymakamların, Adana’nın kalkınmasına katkı sunmasını temenni etti.

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı