Adanaspor bunu da yaptı! Yeni karar açıklandı: Hepsi satılacak

Adanaspor’da herhangi ürün satış mağazası olmamasına rağmen forma satışına başladı.

Göreve geldiğinden itibaren Turuncu-Beyazlı takım ve kulüp için birçok şey yapan Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, şimdi de tesislerin bazı giderleri karşılamak için çözümü forma satışında buldu.

5ocakgazetesi.com'da yer alan habere göre; kendi imkânlarıyla 75 adet forma yaptıran Yüksel Yeşilova, bu formaların 25 adedine parasını ödeyerek kendisi satın aldı. Durumdan haberdar olan futbolcu yakınları da kısa süre içinde 11 adet forma satın alarak, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’nın bu girişimine katkıda bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, amacının futbolculara daha iyi çalışma ortamı sağlamak için tesislerde oluşacak küçük masrafları ödeyebilmek olduğunu açıkladı.

Bilindiği üzere, Adanaspor’un ligde giydiği formaları da Teknik Direktör Yüksel Yeşilova yaptırmıştı.

SPOR Haberleri

Adanaspor yine disiplinlik oldu
Barış Timur Adana Demirspor’a veda etti
Adana 01 Futbol Kulübü, Altınordu deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor
Kahramanmaraş İstiklalspor’dan Adana Demirspor ve Adanaspor’a teşekkür
Adanaspor, Menemen deplasmanında ilk yarıda teslim oldu