Adanaspor camiası yasta: Tahsin Filinta hayatını kaybetti

Adanaspor kulübü ve Adanasporlular derneği’nin eski başkanlarından Tahsin Filinta’nın vefatı, turuncu-beyazlı camiada büyük üzüntü yarattı. Filinta, İstanbul’da düzenlenen törenle toprağa verildi.

Adanaspor kulübü ile Adanasporlular Derneği’nin eski başkanlarından, camianın sevilen isimlerinden Tahsin Filinta hayatını kaybetti. 1992–93 sezonunda turuncu-beyazlı kulübün başkanlığını yapan Filinta, görev yaptığı dönemdeki çalışmalarıyla taraftarların takdirini kazanmıştı.

Uzun süredir İstanbul’da yaşayan Filinta’nın vefatı, Adanaspor çevrelerinde derin bir üzüntüye neden oldu. Merhum için İstanbul’da cenaze töreni düzenlendi. Tahsin Filinta, Zincirlikuyu mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Adanaspor camiası, Filinta’yı sevgi ve saygıyla anarken; birçok spor çevresi ve taraftar, başsağlığı mesajları paylaştı.

SPOR Haberleri

Adana Adaletgücü’nden çifte transfer
Adana Demirspor’da Osman Kaynak ile yollar ayrıldı
Seyhan Belediyespor’un genç kalecisi Namık Serin’e Milli Takım daveti
Adana Demirspor ile Dalga Su arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
Adanaspor’un genç yıldızı Süper Lig’e transfer oldu