Adanaspor, Erciyes 38 Futbol Kulübü deplasmanından farklı mağlubiyetle döndü. Teknik direktör Volkan Öztürk yönetimindeki turuncu-beyazlı ekip, karşılaşmanın özellikle ilk yarısında rakibinin hücumlarına karşı koyamadı.
İlk yarıda 4 gol
Ev sahibi ekip 12. dakikada Çağrı Yağız Yasak’ın golüyle öne geçti. Erciyes 38 FK, 20. dakikada Fatih Şanlıtürk ile farkı ikiye çıkardı.
31. dakikada penaltıdan sahneye çıkan Artun Akçakın skoru 3-0 yaptı. Akçakın, 45. dakikada bir kez daha ağları havalandırınca Adanaspor soyunma odasına 4-0 geride girdi.
Artun Akçakın hat-trick yaptı
İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Erciyes 38 FK, 61. dakikada Artun Akçakın’ın golüyle skoru 5-0’a taşıdı. Akçakın bu golle hat-trick yaptı.
Adanaspor’un karşılaşmadaki tek golü 69. dakikada Deniz Özcan’dan geldi. Turuncu-beyazlılar farkı dörde indirse de geri dönüş sağlayamadı.
Son sözü İlkay İşler söyledi
Karşılaşmanın 88. dakikasında İlkay İşler’in kaydettiği golle skor 6-1 oldu.
Adanaspor, aldığı farklı mağlubiyetle haftayı puansız kapattı.