Adana’ya sel uyarısı: Bu gece kuvvetli yağış geliyor!

Adana’nın doğu ilçelerinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor. Uzmanlar, sel ve su baskını riskine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece Adana’nın doğu kıyılarında yerel olarak kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Açıklamada, özellikle Adana’nın doğu ilçelerinde yaşayan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Uzmanlar, bölgede oluşabilecek geri beslemeli yağış hücrelerinin kısa sürede aşırı yağış bırakabileceğine dikkat çekerek, bu durumun sel ve su baskınlarına yol açabileceğini belirtti.

Vatandaşların, yağış süresince dere yatakları ve alçak bölgelerden uzak durmaları, gerekli önlemleri almaları gerektiği vurgulandı. Meteoroloji yetkilileri, yağışların gece boyunca etkili olacağını ve yarın da aralıklarla devam edebileceğini bildirdi.

GÜNDEM Haberleri

Vali Yavuz: “Adana’yı üretim ve ticaretin güçlü merkezi haline getireceğiz”
Adana’da yağış sonrası alarm: Büyükşehir ve ASKİ sahada
Aziz İhsan Aktaş davasında dördüncü gün: Savunmalar sürüyor
Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı
CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu’ndan T24’e sert tepki