Aday adaylığı başvurusunda bulunan Sadullah Kısacık: Yeniden yollara düşme vakti

İl Başkanlığı görevinden istifa edip DEVA Partisi Adana Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Kısacık, partili çalışma arkadaşlarına ve Adanalılara teşekkür etti.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, 14 Mayıs 12 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28. döneminin 600 yeni üyesinin belirleneceği genel seçimler için görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kısacık, il başkanlığı istifasını ve aday adaylığı sürecini, "3 yıldır şerefle ve onurla yürüttüğüm Deva Partisi Adana İl Başkanlığı görevimden 16.03.2023 tarihi itibari ile 28. Dönem Milletvekilliği adaylığı nedeni ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte benimle yol yürüyen yol arkadaşlarıma ve Adanalı hemşehrilerime teşekkür ederim." sözleriyle duyurdu.

SİYASET Haberleri

AK Partili Abdullah Doğru’dan Karataş Hastanesi açıklaması
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Zeydan Karalar’a geçmiş olsun ziyareti
Başkan Altıok’tan Halk TV’deki Yumurtalık yayınına sitem
CHP Adana heyeti Halk TV’de “Görkemli Hatıralar” programına konuk oldu
Özgür Altıok: “Adana halkı Zeydan Karalar’ın göreve dönmesini bekliyor”