AK Parti Adana İl Başkanlığı için öne çıkan üç isim

Cuma günü yeni il başkanı belirlenecek

AK Parti'nin 17 yıllık tarihinde en fazla il başkanı değiştiren ve bu konuda bir türlü istikrarı yakalayamayan yegane şehir Adana, yine AK Parti Genel Merkezi’nin gündeminde.

Uzun süre başkanlık koltuğunda bulunan eski il başkanı Fikret Yeni’nin Seyhan Belediye Başkan adayı olması ile birlikte, görevi emaneten devralan mevcut başkan Şerif Güler’in yerine il başkanı atanması için uzun süredir görüşmeler yapan AK Parti Genel Merkezi yetkilileri, çok sayıdaki adayı üçe indirmeyi başardı.

AK Parti Genel Merkezi'nin gündeminde olan üç kişi 
Uzunsüredir genel merkez yetkililerinin gündeminde olan, siyasi mecralarda  ve belediye meclisinde yaptığı konuşmalarla tanınan, sakin üslubu ile bilinen Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı.
Diğer bir isim ise AK Parti'nin ilk döneminde milletvekilliği yapan, daha sonra ise Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Torun.

Bugün gündeme gelen ve mevcut AK Parti Adana milletvekillerinden bir tanesinin ismini önerdiği, üç aylık kısa bir dönem milletvekilliği yapan AK Parti Seyhan İlçe eski Başkanı Sadullah Kısacık.

Edinilen bilgilere göre, genel merkezin cuma gününe kadar, adı geçen üç isimden birisi üzerinde karar kılıp AK Parti Adana İl Başkan Adayı olarak kongrede aday gösterilmesi talimatını vermesi bekleniyor.

SİYASET Haberleri

"Devletin borç stoku artıyor iktidar lüksten taviz vermiyor"
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: "Yüreğir 35 yıl sonra CHP’ye geçti"
Kocaispir'den AK Parti İl Başkanlığı'na ziyaret
Adanalı Devlet Bahçeli Adanalı sanatçının şarkısıyla mesaj verdi