AK Parti Adana İl Gençlik Kolları'nda bayrak değişimi

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Mustafa Yıldız, yaş haddinden dolayı başkanlık görevini bırakan Furkan Bozkurt'tan hizmet bayrağını devraldı.

AK Parti Adana İl Başkanlığı Ziyaeddin Yağcı Toplantısı Salonu'nda, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen devir teslim törenine AK Pati Adana İl Başkanı Mehmet Ay, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra misafirler katıldı.

İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Mustafa Yıldız'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Mehmet Ay, "İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Yıldız aldığı bu hizmet bayrağını daha yükseklere taşıyacak. Bizler de her zaman yanında olacağız.  
Furkan Bozkurt kardeşime de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, bu kutlu yolda hep birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Adana’yı AK Parti’nin kalesi yapacağız" dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, devraldığı hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak için çalışacağını söyledi.

Görevi devreden Furkan Bozkurt da, "Bu sadece bayrak değişimi, veda değil. Yine aynı şekilde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

SİYASET Haberleri

YENİ Parti Pozantı İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı
Ayhan Barut: "Üretimi koruyun, güvenli geçiş sağlayın"
Tülay Hatimoğulları: “Arap Alevilerin yanındayız; bu zihniyetin karşısında durmaya devam edeceğiz”
MHP Adana İl Başkanlığından İmamoğlu’nda esnaf ve vatandaşlara kongre daveti
Ayyüce Türkeş Taş: “Milletin ilacı da parası da sahipsiz değildir”