AK Parti Gençlik Kollarından Rektör Beriş’e ziyaret

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Baki Halis ile Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Çolakerol, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i ziyaret etti.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Baki Halis ve İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Çolakerol, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i makamında ziyaret etti.

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen görüşmede, üniversitenin yürüttüğü çalışmalar ile gençlere yönelik projeler değerlendirildi. Taraflar, gençlerin sosyal, akademik ve kültürel gelişimine katkı sağlayabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Beriş, Muhammed Baki Halis ve İbrahim Çolakerol’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmede ayrıca kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirilecek iş birliklerinin, üniversitenin toplumsal katkı çalışmalarına sağlayabileceği destek ele alındı.

GÜNDEM Haberleri

AOSB’den Başsavcı Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyareti
Vali Mustafa Yavuz, MEB heyetini ağırladı
DAİMFED’den Başsavcı Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyareti
3D yazıcıyla evden üretim: Adana’da Kadınlar ve engelli bireyler dijital ekonomiye Liderler Enstitüsü ile hazırlanıyor
Bilal Uludağ ve MHP heyetinden yangın bölgesine ziyaret