AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Çerçeve yasa için ince işçilik aşamasındayız”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çerçeve yasa çalışmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Meclis kapanmadan yasal zeminin oluşturulmasını hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çelik, gündemdeki çerçeve yasa çalışmasına ilişkin değerlendirmesinde sürecin yoğun şekilde sürdüğünü belirtti.

Meclis kapanmadan yasal çerçevenin ortaya çıkarılmasını istediklerini ifade eden Çelik, çalışmaların artık daha ayrıntılı bir aşamaya geldiğini söyledi.

Çelik, “Hemen hemen her gün çalışıyoruz. Şimdi daha ince işçilik aşamasındayız. Aslında bir bakıma mesele yeni başlıyor. Yasal bir zeminin oluşması son derece önemli” dedi.

SİYASET Haberleri

Ayyüce Türkeş Taş’tan Adana’nın ilçelerine saha ziyareti
Özünal’dan minik yüreklere yeni eğitim yılı ziyareti
Sadullah Kısacık: “Çiftçi ürete ürete batıyor”
YENİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici’den plastik atık tepkisi: “Bu çevre katliamına son verilmeli”
Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop Adana’da