AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten trafik uyarısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Trafik polislerinin, jandarma trafik ekiplerinin işaretlerine tam olarak uyalım" dedi. 

Ömer Çelik, bayram namazını Sabancı Merkez Camisi’nde kıldı. Namaz sonrasında açıklamalarda bulunan Çelik, vatandaşlardan trafikte dikkatli olmalarını istedi. Çelik, “Bütün milletimizin, İslam aleminin bayramı mübarek olsun. İnşallah huzur içerisinde bir bayram geçireceğiz. Allah bütün dünyadaki mazlumlara, mahrumlara bu bayram vesilesiyle hayır gelmesini nasip etsin. Tabii ki her bayramda yaşanan kazalar bizleri derinden üzüyor, umarım bu bayramda trafikle ilgili kötü haber almayız” ifadelerini kullandı. 

Vatandaşlardan trafik ekiplerinin ikazlarına uymalarını isteyen Çelik, “Vatandaşlarımız bu ikazlara tam uyarsa umarım bir sıkıntı çıkmaz. Yolda olan, nöbette olan, evlerinde olan bütün vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyoruz. Bayramın herkes için hayırlar getirmesini diliyoruz” diye konuştu. 

GÜNDEM Haberleri

Ogün Abi Derneği’nden Şerife Güray’a destek: 20 bin TL yardım ulaştırıldı
Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç: “Adana’nın deneyimini uluslararası verimlilik ekosistemiyle paylaşacağız”
Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok: “30 Ağustos’un bağımsızlık ve özgürlük ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam edecek”
Adana’da elektrikli araç üretiminde kapasite artışı: Yıllık üretim 329 bin 700 adede çıkacak
Haluk Taş’ın ailesinden cinayetin aydınlatılması çağrısı: “Olayda başka şüpheliler de var”