Ali Babacan Adana'da hal esnafıyla sahur yaptı

DEVA Partisi lideri Babacan, Adana'ya geldi; iftarı Ceyhan'da, sahuru Adana'da hal esnafıyla yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde düzenlenen iftar programına katılarak esnafla bir arada sahur yaptı.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu gece Adana'da Türkiye siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan'ın katılımı ile Vedat Dalokay Hal esnafımızla birlikte Ramazan Ayının manevi atmosferinde samimi bir sahur programı gerçekleştirdik." dedi.

Babacan'a önceki iftarını ise Ceyhan'da vatandaşlarla birlikte açtı. 

Ceyhan'da konuşan Babacan şunları söyledi:

Babacan, "İktidara gelir gelmez büyük bir tarım hamlesi yapacağımızı, bu toprakların hakkını vereceğimizi şimdiden söylüyoruz." dedi.

Partisinin İl Başkanlığınca Ceyhan ilçesinde Kent Meydanı'nda düzenlenen iftar programına katılan Babacan, burada yaptığı konuşmada, Adana'nın tarım, sanayi, edebiyat, sanat ve çeşitli alanlarda lokomotif bir şehir olduğunu söyledi.

İktidara gelir gelmez tarım hamlesi yapacaklarını belirten Babacan, "Bugün Adana'dayız, Çukurova'dayız, tarım şehrindeyiz. Böylesine büyük ve muhteşem tarım alanlarının olduğu bir ülkede yokluk çekmeyi aklım almıyor. Avrupa'nın en büyük tarım arazisine sahip bu ülkenin bu hayat pahalılığını hak etmediğini düşünüyoruz. İktidara gelir gelmez büyük bir tarım hamlesi yapacağımızı, bu toprakların hakkını vereceğimizi şimdiden söylüyoruz."

DEVA Partisi liderine Ceyhan'da Kurucular Kurulu Üyesi Ramiz Ongun ve Tuğba Tapsız da eşlik etti.

SİYASET Haberleri

Ayyüce Türkeş Taş, polis intiharlarını Meclis gündemine taşıdı
Aziz İhsan Aktaş davasında savunma yapan Zeydan Karalar: “Rüşvet yok, ihale yok, irtikap yok, o zaman suç da yok”
Burhanettin Bulut: “Genel Merkez’de emekçi kıyımı yapılıyor”
Oya Tekin’in savunması yarına kaldı
Abdullah Doğru, Kızılcahamam’daki strateji toplantısına katıldı