Ali Demirçalı’dan stratejik hamle

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.

Demirçalı'nın Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ''Ak Parti'ye mi geçiyor?'' soruları kamuoyunu bir hayli meşgul etti. Bugün ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret eden Ali Demirçalı ''Ak Parti'ye gidiyor'' söylentilerine son verdi.

ZİYARETE KİMLER EŞLİK ETTİ?

Ali Demirçalı'nın Özgür Özel'i ziyaretinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'da yer aldı. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Çalışmalarımız hakkında kapsamlı bilgi verdik. Oldukça verimli bir görüşme oldu.'' ifadelerine yer verdi.

SİYASET Haberleri

Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''
Özgür Özel’in parti meclisi listesinde Adana’dan sadece Burhanettin Bulut yer aldı.
Ali Demirçalı yapay zekanın gündeminde. Yapay zeka özür diledi
Nacar: Şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ''Şehit öğretmenlerimizi unutmadık unutmayacağız"