Alparslan Kuytul soruşturması kapsamında 35 şüpheli tutuklandı

Alparslan Kuytul soruşturması kapsamında 35 şüpheli tutuklandı. 18 şüpheli adli kontrol şartıyla, 3 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevkleri gerçekleştirildi.

Savcılık işlemlerinin ardından 44 şüpheli tutuklama, 9 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Hakimlikte yapılan değerlendirme sonucunda, aralarında Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul’un da bulunduğu 35 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Soruşturma kapsamında 18 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 şüpheli ise savcılık işlemlerinin ardından serbest kaldı.

Böylece soruşturma kapsamında 35 şüpheli tutuklanırken, 21 şüpheli tutuksuz olarak adli süreci takip edecek.

GÜNDEM Haberleri

Saimbeyli’de yol çalışmaları tamamlandı: Üç noktada bakım ve asfalt uygulaması
Yüreğir’de tavana sıkışan güvercini itfaiye kurtardı
15 bin kişilik araştırmada dikkat çeken sonuç: Adana trafikte üçüncü sırada
Adana, Türkiye turunçgil üretiminin yüzde 41’ini karşılıyor
Seyhan Belediyesi’nin eğitim desteği sonuç verdi: 281 öğrenci üniversiteye yerleşti