Anıl Tanburoğlu İHD’nin 40. yıl buluşmasına katıldı

CHP Adana İl Başkanlığı görevinden alınan Anıl Tanburoğlu, İnsan Hakları Derneği’nin 40. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen programa katıldı.

CHP Adana İl Başkanlığı görevinden alınan Anıl Tanburoğlu, İnsan Hakları Derneği’nin 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen buluşmaya katıldı.

Tanburoğlu, programda dernek üyeleri ve hak savunucularıyla bir araya geldi. Etkinliğin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanburoğlu, daha adil, özgür ve eşit bir gelecek vurgusu yaptı.

Tanburoğlu paylaşımında, “İnsan Hakları Derneği’nin 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen buluşmaya katıldık. Barış, demokrasi ve insan hakları mücadelesine omuz vererek, daha adil, daha özgür ve daha eşit bir gelecek umudunu hep birlikte büyütmeye devam edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

Yeni Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut: “Çukurova’nın iradesi yok sayılamaz”
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: “830 milyar dolarlık kaybın hesabını kim verecek?”
CHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Aslan’dan istifalara sert tepki
MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım: "Çukurova Belediyesi soruşturmasında hukukun gereği yerine getirilmeli"
Orhan Bayram’dan gözaltındaki isimlerin ailelerine ziyaret