ASKİ'de kimler darp edildi?

MHP liderinin Bahçeli'nin "Hukuk ve meşruiyet" vurgusunun detayları

Hüseyin Sözlü döneminde şube müdürü olan Namık Kemal Avşar, Zeydan Karalar tarafından Kanalizasyon Daire Başkanı görevine getirildi. Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ'de başlayan 475 personelin işine son verilmesi sonrasında, çıkarılan personellerden bir hamle geldi. İşten çıkarılan bir grup, Namık Kemal Avşar'ın makamını basarak daire başkanını darp etti.

Ayrıca isminin Ali olduğu öğrenilen, ASKİ'de birim koordinatörü olan şahsın da işten çıkarılan personeller tarafından darp edildiği öğrenildi.

Adana ASKİ'de başlayan iş akitlerinin toplu fesihleri sonrasında, geçtiğimiz hafta başında Namık Kemal Avşar'ın, cuma günü ise çalışan Ali isimli koordinatörün darp edilmesi Balgat'tan duyuldu.

Bu gelişmeler sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Adana heyetine, Bahçeli'nin dikkatleri çeken "Hukuki çerçevede, meşruiyet içinde arkadaşlarımıza desteğiniz devam etsin." talimatı geldi.

MHP lideri Bahçeli'nin "hukuk ve meşruiyet" vurgusunun ASKİ'de yaşanılan darp olaylarıyla ilgili olduğu tahmin ediliyor.

GÜNDEM Haberleri

Vali Mustafa Yavuz, Edip Gülnar ve Turhan Demirdal’ı ağırladı
Yumurtalık’ta denize giren 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Seyhan’da parklara bakım ve yenileme dokunuşu
Yeşilay Adana’dan sağlıklı yaşam temalı festival
Feke’de 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı