ATO'da baltalar gömüldü, akaryakıt istasyonu merak ediliyor

Akaryakıt istasyonu tartışmalarından sonra ilk defa toplanan ATO yönetiminde yüzlerin güldüğü görüldü.

Geçtiğimiz haftalarda gündemden düşmeyen ATO akaryakıt istasyonu tartışmaları sonrasında yönetim kurulu ilk defa toplandı.

Toplantı sonrasında yemekte neşeli oldukları görülen ATO Yönetim Kurulu Üyeleri başkan Atilla Menevşe ile birliktelik pozu verdiler.

Toplantıda dikkat çeken ayrıntı ise akaryakıt istasyonu projesi mimarlarından Murtaza Kılçık'ın toplantıda ve yemekte olmamasıydı. 

NE OLMUŞTU?

ATO Meclisi'ne Beyazevler'de bulunan araziye akaryakıt istasyonu yapılması gündeme getirilmiş, bu öneriye karşılık olarak bir grup da yurt yapılmasını teklif etmişti. Sonrasında yaşanan gelişmelerde Atilla Menevşe yönetim kurulunu istifaya çağırmış ve yeniden aday olacağının sinyalini vermişti. ATO Başkanı Menevşe'nin istifa teklifine ise yönetim kurulu üyeleri "Biz istifa etmiyoruz, görevimizin başındayız. Başkan istifa edebilir" demişti.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı