Babadan oğula yürüyen kervan

Yüksel Mert'in haberi

Yüreğir'in saygın simalarından değerli dostum Hamit YILMAZ’ın oğlu Mustafa Kemal YILMAZ babasını zerre aratmıyor…

HAMİT YILMAZ:

Bilgisi, görgüsü, duruşu, hoşsohbeti, misafirperverliği ve İNSAN yanı ile Yüreğir’de İZ bırakan insanlardan birisiydi. 

O ŞİMDİ AMANOSLARDA 

Şehrin yoğun temposundan med-cezirlerinden bıkmış olacak ki, tıpkı benim gibi, gitti Amanosların, Nur Dağlarının zirvesine yerleşti. Yaz Kız orada kalıyor. İşi gücü, malı, mülkü oğlu Mustafa Kemal YILMAZ’a bıraktı. 

GÜVENİLİR VE EMİN

Allah herkese böyle güzel evlatlar nasip etsin. Şimdi Ticaret Kervanını o yürütüyor. Geçenler bir vesile uğradım acı kahvesini içtim. Birde günün ANI’sina kısa bir video çektim. 
Yüreğir Girne Bulvarında Akyıl Ticaret, Madeni Yağ ve filtre Satış Değişim Merkezi’ne yolunuz düşerse mutlaka uğrayın hiç çekinmeyin kırk yıllık esnaftır GUVENİİLİR ve EMİN’dir.  

Yüksel Mert Özel Haber

Kameraman: İbrahim YURTAL 

Yüreğir/ Adana/TÜRKİYE

GÜNDEM Haberleri

Adana’da kırsal kalkınmaya destek: 7 ilçede üretici ve yetiştiriciye katkı
Adana Büyükşehir barınağıyla ilgili yeni iddialar: Yüzlerce hayvanın akıbeti soruluyor
İstanbul Erkek Lisesi’nde taciz iddiası: Bir öğrenci Adana Fen Lisesi’ne gönderildi
Adana Barosu’ndan 11. Yargı Paketi uyarısı: Deprem suçları kapsam dışı bırakılmalı
"Sıfır Bir" oyuncusu Savaş Satış’ın acı günü