Bakan açıkladı! Ekmeğe sınırlandırma geldi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Ekmek satışında tüketicinin doğrudan temasını sınırlandırdık. Ekmek bundan böyle sadece market ve fırınlarda satılabiliyor olacak" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sorularını yanıtladı. Ekmek satışında tüketicinin doğrudan temasını sınırlandırdıklarını belirten Pakdemirli, ''Ekmek artık sadece market ve fırınlarda satılacak'' dedi.

İşte Bakan Pakdemirli'nin konuşmasından satır başları;

- "Türkiye 18 milyar dolar ihracat yapan bir ülke. Kendi kendine yeten bir ülke. Birçok ülke önce can, sonra canan hesabıyla gidecek. Sosyal izolasyon toplumlara yansımış durumda. Ülkeler balık almıyor, domateste fazlamız var. Balıkta fazlamız var. Türkiye'nin gıda tedariğiyle ilgili problemi yok.

- Çiftçimiz üretime devam etsin, devlet ne gerekiyorsa onların yanında. Çiftçiler tarlasına rahatça gitsin bunun genelgesi de yayınlandı.

- Ekmek satışında tüketicinin doğrudan temasını sınırlandırdık. Ekmek artık sadece market ve fırınlarda satılacak.

- Etin fiyatıyla birileri oynamaya kalkarsa gereğini yaparız. Gerekirse et ithalatı yaparız.

YAŞAM Haberleri

Yangında evi küle dönen yaşlı kadının cenazesine ulaşıldı
Yumurtalık’ta Büyük Değişim! Başkan Altıok Sahada Tek Tek İnceledi
Sahte e-İmza çetesinin üyeleri örgütün faaliyetlerini itiraf etti
Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu
Müzeyyen Şevkin "Enkaz altında kalan her beden, bir ihmal zincirinin son halkasıdır"