Bakan Varank: Adana için vizyon projelerimiz var

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adana değerlendirme toplantısında konuştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adana istişare ve değerlendirme toplantısında Adana özelinde önemli açıklamalarda bulundu.

Pandemi öncesi ve sonrası süreci değerlendiren Bakan Varank, Adana'ya vizyoner proje olarak Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi projesinin devam ettiğini söyledi. Ceyhan Kimya Vadisi projesiyle Adana'nın kimya sektöründe ana merkezlerden biri olacağını ifade etti. Ayrıca Adana OSB'de pandemi sürecinde Nisan ayına göre Mayıs ayında elektrik tüketiminin yüzde 22 arttığını söyleyen Bakan Varank, Çukurova Teknopark'a da destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Bakan Varank'ın konuşmasının tamamı:
 

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı