Balcalı Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için yeni yıl etkinliği düzenlendi

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için düzenlenen yeni yıl etkinliği, gönüllüler ve protokol üyelerinin katılımıyla umut ve moral dolu anlara sahne oldu.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara yönelik yeni yıl etkinliği gerçekleştirildi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. M. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi bünyesinde düzenlenen etkinlik, çocuklara moral vermeyi ve yeni yıl öncesinde motivasyonlarını artırmayı amaçladı.

Etkinlik, Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği öncülüğünde ve paydaş kurumların katkılarıyla hayata geçirildi. Program kapsamında canlı müzik, palyaço gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Tedavi sürecindeki çocuklar, etkinlik boyunca neşeli ve keyifli anlar yaşarken, hastanede umut dolu bir atmosfer oluştu.

Düzenlenen programa Güngör Uysal, Hacer Yapıcıoğlu Yıldızdaş, Güngör Geçer, Sibel Başaran ve Rıza Dinçer Yıldızdaş da katıldı. Protokol üyeleri, çocuklarla yakından ilgilenerek sevinçlerine ortak oldu.

Etkinlik boyunca yalnızca çocuklar değil, aileler de moral buldu. Gönüllüler ve sağlık çalışanlarının katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonun, çocukların tedavi sürecindeki motivasyonlarına olumlu katkı sağladığı belirtildi.

Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür ederek, “Çocukların yüzünde oluşan bir tebessüm, bizim için en büyük mutluluk” ifadelerini kullandı.

Balcalı Hastanesi’nde gerçekleştirilen bu yeni yıl etkinliği, dayanışma ve gönüllülüğün iyileştirici gücünü bir kez daha ortaya koyarken, minik hastalara yeni yıl öncesinde umut ve moral kazandırdı.

GÜNDEM Haberleri

Adana'da "MEGATRENDS 2030 Raporu Tanıtım Toplantısı" düzenlendi
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; ''Türk Polis Teşkilatı kahramanlardan oluşan köklü bir teşkilattır"
Büyükşehir'den halk sağlığı adına; "Karnımız mı aç zihnimiz mi?" konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Vahap Munyar '‘Portakal Çiçeği’ Adana’yı marka yaptı, ekonomik katkısı 8 milyar lirayı buldu''
Ünlülere "uyuşturucu" operasyonunda yeni dalga: Somer Sivrioğlu, Büşra Pekin, Burak Deniz ve Norm Ender dahil 14 gözaltı kararı