Başkan Altıok: “Muhtarlarımız, halkla aramızdaki en güçlü bağ”

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerde muhtarlarla bir araya geldi. Günün anlamına uygun olarak hazırlanan program, çelenk sunma töreniyle başladı.

Törenin ardından Başkan Altıok, İlçe Kaymakamı Yakup Papaker’i makamında ziyaret etti. Günün devamında düzenlenen yemek programında mahalle muhtarlarıyla buluşan Altıok, muhtarların yerel yönetimlerle halk arasında köprü görevi gördüğünü vurguladı.

Başkan Erdinç Altıok, yaptığı açıklamada, “Halkımızla aramızdaki en güçlü bağ olan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor; özverili çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

GSB Adana Gençlik Merkezi’nde çocuklara kişisel gelişim desteği
Yumurtalık’ta marketlere sıkı denetim: Etiket, fiyat ve son kullanma tarihleri kontrol edildi
Vergi ve SGK borcu bulunan esnafa kredi imkânı: Adana Kasaplar Odası duyurdu
Yüreğir’de gelinlikçi mağazası kundaklandı: Boşanma aşamasındaki eşi gözaltına alındı
Vali Mustafa Yavuz kaymakamlarla buluştu: İlçelerin öncelikleri değerlendirildi