Başkan Erdem, 17 çocuk babasını ziyaret etti

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, zor yaşam koşullarında çocuk yetiştiren babalara hediyeler takdim etti

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 17 çocuk babası Halil Horoz ve 2 evladı engelli olan İzzettin Özen'i ziyaret Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

17 çocuk babası Halil Horoz'u ziyareti sırasında açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Bu aziz vatan uğruna evlatlarını feda etmiş şehit babalarımızı, gençliğini, sağlığını vatan uğruna harcamış gazilerimizin babalarını ve zor koşullarda evlat yetiştirmek için çalışıp didinen babalarımıza teşekkürlerimizi iletmek istedik. Babalar her evin güven kaynağı, omuz dayanacak çınarı ve çocukların arkasında dimdik duran yıkılmaz dağıdır. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı verdikleri emekler için teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.


Ceyhan Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü ekipleri de ürettikleri maskeleri gazi ve şehit babalarına armağan ettiler. Şehit ve gazi evlerini tek tek ziyaret eden ekipler şehit ve gazi evlerinde buruk bir sevince neden oldu.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da sahipsiz hayvanların yüzde 64’ü barınak ve yaşam alanlarına alındı
Adana’da sulama kanalına giren 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Kozan'da araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Adana’da anız yakanlara dekar başına 698 lira ceza
Mustafa Nuri Çomu üst üste ikinci kez Türkiye’nin en güçlü 4’üncü genç CEO’su oldu