Ak Parti İl Başkan'ı Mehmet Ay'dan Kurban Bayramı mesajı

‘Kardeşçe kucaklaşacağız’

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, bayramların, insanların kardeşçe kucaklaştığı, birbirlerine olan sevgi ve saygının yoğunlaştığı günler olduğunu hatırlatarak “Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız” dedi. 

Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan Ay, Adanalı'ların ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı'nı tebrik etti. 

Başkan Ay açıklamasında, “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın doruk noktasına ulaştığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeyde idrak edildiği çok özel günlerdir” dedi.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu bu anlamlı günlerin, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli bir fırsat olduğunu da hatırlatan Başkan Ay, " Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalıyız. Bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Adanalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın yeryüzünde barış ve huzur ikliminin egemen olmasına vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

GÜNDEM Haberleri

Kozan'da araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Adana’da anız yakanlara dekar başına 698 lira ceza
Mustafa Nuri Çomu üst üste ikinci kez Türkiye’nin en güçlü 4’üncü genç CEO’su oldu
İSO 500 listesinde Adana’dan 16 sanayi kuruluşu yer aldı
Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Kararnamesi yayınlandı; Adana’dan kimler gitti, Adana’ya kimler geldi? İşte tüm detaylar!