Başkan Özgan ikinci doz aşısını yaptırdı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, korona virüs aşısının ikinci dozunu yaptırıp sağlık çalışanlarına sosyal yaşam merkezinde sağlık çalışanları için özel hazırlanan hediyeler dağıttı.

Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi yönetimine ve personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özgan, "Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkanı sağladı.

Sırası gelince herkesin aşıyı yaptırmasının salgını yenmekte önemli olduğunu düşünüyorum

Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmak yok, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz.

Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşmayı diliyorum" dedi.

Covid-19 sürecindeki fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özgan, “Belediyemizin sosyal yaşam merkezinde sağlık çalışanlarına özel hazırlanan çeşitli hediyelerden takdim ettik” diye konuştu.

YAŞAM Haberleri

Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı
Yusuf Kanlı: Silivri’ye değil, Adana’ya bakın!
Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!
Seyhan’da ekipler gece boyunca görev başındaydı
Konut Kredilerinde Birinci El-İkinci El Ayrımını Kaldırdı