Bedri Usta: “Adana Demirspor’u Yalnız Bırakmayız”

Adana Demirspor, Eminevim Ümraniyespor’a 5-0 yenilmesinin ardından Bedri Usta tarafından akşam yemeğinde ağırlandı.

Adana Demirspor geçtiğimiz hafta Eminevim Ümraniyespor’a konuk olmuş ve rakibine 5-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu maçın ardından Bedri usta, Adana Demirspor kafilesini akşam yemeğinde ağırladı. Teknik heyet, futbolcular ve personelle yakından ilgilenen Bedri usta, Adana Demirspor’un eskisinden daha iyi olacağını dile getirdi.

“Bize arma lazım” diyen Bedri Usta, “Kesinlikle sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Bize arma lazım. Bize Adana Demirspor lazım. Adana Demirspor’u yalnız bırakmayız. Kanımızın son damlasına kadar mücadelemizi veririz. Kötü günler mutlaka geçecek. Yani halkın takımı olacak. Esnaf esnaf gezer gerekirse para toplarız. Eskisinden çok daha iyi olur.” dedi.

Bu konuşmanın ardından Adana Demirspor kafilesi Bedri ustayı alkışladı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından kafile Adana’ya döndü.

Kaynak:5OcakGazetesi

SPOR Haberleri

Adanaspor hezimete uğradı: 2-8
ATDSK’dan Adana’ya uluslararası tenis hamlesi: WTA 125 ve Challenger turnuvaları yolda
Adanalı teknik direktör İlker Avcıbay Kütahyaspor’da zirve yürüyüşü başlattı
Turbeyler Taraftar Grubu’ndan Bursaspor’a destek: “Milli duruş suç değildir”
Down sendromlu yüzücü Mehmet Şahin çağlar milli takım hedefiyle kulaç atıyor