Bekir Fevzi Yıldırım'ın adı Yüreğir'de ölümsüzleşti

Başkan Kocaispir, Yıldırım'ın vefatı sonrasında kamuoyuna verdiği sözünü tuttu

Adana'da yaptığı hayır işleriyle tanınan Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım'ın,8  Eylül 2021 tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi sonrasında Adana'da birçok önemli isim ve STK'dan "Bekir Fevzi Yıldırım'ın adı yaşatılsın" açıklamaları yapılmıştı.

Bu açıklamalara kayıtsız kalmayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Bekir Fevzi Yıldırım vefatının hemen sonrasında, isminin Yüreğir'de yapımı tamamlanan Sivil Toplum Merkezi'ne verileceğini ve burada yaşatılacağını açıklamıştı.

Kocaispir 5 Kasım 2021 (dün) yaptığı açıklamada, "Bekir Fevzi Yıldırım'ın adını verdiğimiz Sivil Toplum Merkezimizin yeni tabelasını astık ve ilk birim toplantımızı gerçekleştirdik." ifadelerini kullanarak tabelanın takıldığı fotoğrafları da paylaştı.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da camilerde dolandırıcılık uyarısı
Çukurova Üniversitesi’nde toprak seferberliği: Bilim insanları uyardı, “Geleceğimiz risk altında”
İçişleri Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin için kuvvetli sağanak uyarısı
Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Adana Adliyesi'ne ziyaret
Vali Köşger 19 Mayıs Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu