Belediye Başkanı Karalar, deprem bölgesine giderek vatandaşlarla ilgilendi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından, Kozan'a gitti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından, Kozan'a gitti.

Depremin merkez üssü olan Minnetli ve Ferhatlı köylerini ziyaret eden Karalar, ardından Karahamzalı ve Boztahta köylerini de ziyaret etti. Kozan ziyaretlerini gün boyu sürdüren Başkan Karalar, hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Çok şükür can kaybımız yok" diyen Başkan Karalar, depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.

Derman ekipleri de vatandaşlarla birebir görüşerek, halkın taleplerini dinledi, acil ihtiyaçlarını karşıladı.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da bir haftada 6 aranan şahıs yakalandı
Çukurova'da camiler bayrama hazırlanıyor
Muhammet Çelebi Keyhıdır: ''Bayramlar umudu ve kardeşliği büyüten günlerdir''
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
'Dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücüden ilginç sözler: "Cezaevine girerim ama arabamı vermem"