Beşiktaş, Serdar Ortaç hakkında hukuki işlem başlattı

Beşiktaşlılar, Serdar Ortaç'a çok öfkeli. Ünlü popçu, konserinde Siyah-Beyazlı kulübe yönelik küfür ve yaptığı el hareketlerinin sosyal medyaya düşmesiyle, başını derde soktu.

Siyah-Beyazlı kulüp, konserinde Beşiktaş'a küfreden şarkıcı Serdar Ortaç hakkında hukuki işlem başlattı. Beşiktaş kulübü açıklamasında ise Serdar Ortaç'ın ismini anmadan sert bir paylaşımda bulundu. Resmi siteden, "Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında hukuki işlem başlatılmıştır" bilgilendirmesi yapıldı.

Beşiktaşlılar, Serdar Ortaç'a çok öfkeli. Ünlü popçu, konserinde Siyah-Beyazlı kulübe yönelik küfür ve yaptığı el hareketlerinin sosyal medyaya düşmesiyle, başını derde soktu.

 

"ŞARKICI S.O."

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulundu. Siyah-Beyazlılar, açıklamada Serdar Ortaç'ın ismini bile anmadı.

"ADANA İÇİN ZIPLIYORUZ"

Serdar Ortaç şarkısını kesip bir konuşma yaptı. Ortaç Beşiktaş'a yönelik el hareketi yapıp, "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta ağzına s...tı helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" dedi.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

"Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır."

SPOR Haberleri

Turbeyler Grubu'ndan Adanaspor için “Şehr-i Müdafaa” çağrısı
Adana 01 FK’da İnegöl maçı öncesi büyük prim: Galibiyete 1 milyon TL!
Adanaspor camiası yasta: Tahsin Filinta hayatını kaybetti
Adana Demirspor maddi kriz nedeniyle Iğdır FK maçına çıkamayabilir
Adanalı eski milli futbolcu Faruk Karadoğan hayatını kaybetti