Bey Mahallesi’nde, “Başkanlarımıza Özgürlük” buluşması 

CHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği adalet mitingleri kapsamında, Bey Mahallesi’nde “Başkanlarımıza Özgürlük” temalı bir buluşma gerçekleştirildi.  

CHP Adana İl Başkanlığı’nın çağrısıyla, tutuklu belediye başkanlarına destek amacıyla düzenlenen adalet mitinglerinin bir yenisi bugün Seyhan ilçesi Bey Mahallesi’nde gerçekleştirildi. “Başkanlarımıza Özgürlük, Adana İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla düzenlenen buluşmada, çok sayıda yurttaş bir araya geldi. 

Mitinge katılan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı: “Adalet için alanlardayız! Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar ve tüm tutuklu belediye başkanlarımızın özgürlüğü için mücadelemizi sürdürüyoruz” derken CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ise, “Adana, iradesine sahip çıkıyor. Hep birlikte başkanlarımıza özgürlük istiyoruz. Başkanlarımız özgür kalana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!” ifadelerini kullandı. 

Özgürlük ve demokrasi çağrısıyla bir araya gelen katılımcılar, Adana’nın iradesine sahip çıktıklarını güçlü bir şekilde gösterdi. 

SİYASET Haberleri

Sadullah Kısacık: "Trafik kazaları beş yılda 28 bin can aldı"
Bilal Bilici, Resul Emrah Şahan’ın tutukluluğunun sürmesine tepki gösterdi
Zeydan Karalar’dan gerginlik ve diplomasi çağrısı
MHP Adana İl Başkanlığı'nda düğün heyecanı
Müzeyyen Şevkin’den tahliye vurgusu: "Yargılama tutuksuz yapılmalı"