Bilim insanı Naci Görür'den Adanalılar çağrı

Meslektaşı CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile görüşen Prof. Dr. Naci Görür, Adana ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür, Adana ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 

Görür'ün açıklamaları şöyle:

Arkadaşlar, lütfen biraz da beni anlayın. Hepinizin acısına, endişesine saygı duyuyorum ama , binlerce kişi bana defalarca yazıp aynı şeyleri soruyor, açıklama istiyor. Yanlış anladığı veya anlamadığı halde sitem ediyor, az da olsa kimileri saygı sınırını zorluyor.

Şimdi Adana Milletvekili meslektaşım Sayın Müzeyyen Şevkin ile konuştum. Adanalı kardeşlerim evlerine girmemekte direniyorlarmış. Arkadaşlar, eğer evinizde hasar yoksa, AFAD vey Belediye yetkilileri bir sorun görmüyorsa lütfen onlara uyun ve evlerinize dönün. Bilim insanları olarak bizler Hükümeti, yerel yönetimleri ve halkı görevimiz gereği uyarabiliriz. Tıpkı Elazığ depreminden sonra Maraş konusunda uyarı yaptığımız gibi.

Maraş depremi olduktan sonra güney alanların Adana ve Antakya yörelerinin de özenli olması gerektiği hususunda yetkilileri uyardık. Bu illa orada şu zamanda şöyle deprem olacak demek değildir. Bilinçli olmak, hazır olmak, yanlış davranmamak demektir.

Sevgiyle

GÜNDEM Haberleri

Arızalanan tıra arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti
Geri dönüşüm tesisinden 250 bin liralık bakır çaldılar
Adana'da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 kişi yaralandı
Evlilik kredisine başvuran çiftlere eğitim desteği