Bilim insanı Naci Görür'den Adanalılar çağrı

Meslektaşı CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile görüşen Prof. Dr. Naci Görür, Adana ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür, Adana ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 

Görür'ün açıklamaları şöyle:

Arkadaşlar, lütfen biraz da beni anlayın. Hepinizin acısına, endişesine saygı duyuyorum ama , binlerce kişi bana defalarca yazıp aynı şeyleri soruyor, açıklama istiyor. Yanlış anladığı veya anlamadığı halde sitem ediyor, az da olsa kimileri saygı sınırını zorluyor.

Şimdi Adana Milletvekili meslektaşım Sayın Müzeyyen Şevkin ile konuştum. Adanalı kardeşlerim evlerine girmemekte direniyorlarmış. Arkadaşlar, eğer evinizde hasar yoksa, AFAD vey Belediye yetkilileri bir sorun görmüyorsa lütfen onlara uyun ve evlerinize dönün. Bilim insanları olarak bizler Hükümeti, yerel yönetimleri ve halkı görevimiz gereği uyarabiliriz. Tıpkı Elazığ depreminden sonra Maraş konusunda uyarı yaptığımız gibi.

Maraş depremi olduktan sonra güney alanların Adana ve Antakya yörelerinin de özenli olması gerektiği hususunda yetkilileri uyardık. Bu illa orada şu zamanda şöyle deprem olacak demek değildir. Bilinçli olmak, hazır olmak, yanlış davranmamak demektir.

Sevgiyle

GÜNDEM Haberleri

Adana’da 30 Ağustos için trafik düzenlemesi: Bazı yollar trafiğe kapatılacak
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan: “30 Ağustos, milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinin zafer nişanesidir”
Yüreğir Belediye Başkan Vekili Cafer Boyraz: “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık destanıdır”
Balcalı Hastanesi’nde 15 milyon liralık ilaç hırsızlığı: Depo görevlisi tutuklandı
Vali Yavuz: “30 Ağustos, bağımsızlık iradesinin en güçlü göstergelerindendir”