"Bugün mecliste İsrail zulmünden başka bir şey konuşulmamalı"

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi İsrail zulmüne karşı tek ses, tek yürek

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, mecliste Mayıs ayı 1. oturumunda söz alarak İsrail'in Filistin'e yaptığı zulme tepki göstermek için söz aldı.

Demirdağ'ın kürsüde konuşmasına başlamadan önce konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bugün İsrail bildirisi dışında bugün meclisin başka bir şey konuşmaması lazım. Bundan daha önemli bir konu olamaz. Ulusumuzun vicdanını derinden yaralayan bir zulümdür. Bu zulüm dün başlamadı, Dünya ne yazık ki İsrail'in zulmüne sessiz kalıyor. Türkiye dışında buna ses veren başka bir ülke yok. Bu kadar önemli bir konu varken meclisin başka bir konu konuşmaması lazım diye düşünüyorum" dedi.

Öte yandan gerek ittifak bazında gerekse parti bazında İsrail meclis kürsüsünde yapılan konuşmalarla parti gözetmeksizin kınandı.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da camilerde dolandırıcılık uyarısı
Çukurova Üniversitesi’nde toprak seferberliği: Bilim insanları uyardı, “Geleceğimiz risk altında”
İçişleri Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin için kuvvetli sağanak uyarısı
Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Adana Adliyesi'ne ziyaret
Vali Köşger 19 Mayıs Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu