Burası Zimbabwe değil Adana!

Çöp suları yollara dökülüyor...

Adana Büyükşehir Belediyesi çöp toplama aracı, kamyondaki çöp suyunu yola akıtırken görüntülendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü'ne bağlı hizmet veren, ilçe belediyelerin topladığı çöpü toplayan çöp kamyonu vatandaşların kamerasına takıldı.

Kucuksaat.com WhatsApp İhbar Hattı'na gelen kamera kaydında, çöp kamyonunda biriken tüm çöp suyunun asfalta aktığı görüldü.

Estetik ve hijyenik sorumluluktan uzak bu görüntünün düzeltilmesi adına, ilgili bürokratları çözüm odaklı çalışmaya davet ediyoruz.

Kentte 'sinekle mücadele'nin ana gündeme oturduğu şu günlerde, insan sağlığını etkileyecek bu çalışmaların daha dikkatle yapılması gerekmiyor mu?

GÜNDEM Haberleri

Karataş’ta 30 Ağustos coşkusu: Büyük Zafer’in 104. yılı törenle kutlandı
Ogün Abi Derneği’nden Şerife Güray’a destek: 20 bin TL yardım ulaştırıldı
Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç: “Adana’nın deneyimini uluslararası verimlilik ekosistemiyle paylaşacağız”
Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok: “30 Ağustos’un bağımsızlık ve özgürlük ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam edecek”
Adana’da elektrikli araç üretiminde kapasite artışı: Yıllık üretim 329 bin 700 adede çıkacak