Büyükşehir’den doğayla iç içe yoga etkinliği

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen su üzerinde yoga etkinliği, vatandaşları doğa ve sporla buluşturdu. Katılımcılar, Adana’nın doğal güzellikleri eşliğinde yoga yaparak güne hareketli ve huzurlu bir başlangıç yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent sakinlerini açık havada fiziksel aktiviteyle buluşturan etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen su üzerinde yoga etkinliğinde vatandaşlar bir araya geldi.

Doğayla iç içe yoga

Su üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, günlük yaşamın yoğunluğundan uzaklaşarak yoga yaptı. Doğal ortamda düzenlenen etkinlikle hem hareketli yaşamın teşvik edilmesi hem de vatandaşların açık havada vakit geçirmesi amaçlandı.

Etkinlikler sürecek

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, vatandaşlarla birlikte huzurlu ve keyifli bir sabah geçirildiği belirtildi.

Belediyenin sosyal yaşamı destekleyen, doğa ve fiziksel aktiviteyi bir araya getiren etkinliklerini sürdürmesi planlanıyor.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da hava değişiyor: Sağanak yağış ve sıcaklık düşüşü geliyor
Kozan’da ehliyetsiz sürücü park halindeki 2 araca çarptı
Adana’da asayiş ve güvenlik toplantısı: Vali Yavuz’dan “tavizsiz mücadele” mesajı
Adana’da kuşakları buluşturan mezunlar buluşması
Adana’da iki gündür kayıp olan şahıs nehirde ölü bulundu